Office 365 och dess produkter

De flesta av Microsofts produkter är kompatibla med Spintr. Men, om du väljer att plocka och botanisera bland dessa produkter på egen hand kan det lätt upplevas som en djungel där det kan vara svårt att veta om produkten är något för just din verksamhet eller om det kanske bara blir tårta på tårta att försöka applicera fler av produkterna i er dagliga verksamhet.

Spintr har gjort det enkelt för dig! I vår produkt finns nämligen de flesta av Office 365s funktioner inbyggda så att du så smidigt som möjligt ska kunna nyttja rätt funktion snabbt, utan att ödsla en massa tid. 

Vi har helt enkelt analyserat programmen så att du via en enda plattform kan använda de verktyg du behöver i din vardag - utan att en massa dyrbar tid går till spillo när du själv ska börja fundera på vad du verkligen behöver.

Här följer en kort guide kring de olika programvarorna och hur din arbetssituation kan underlättas om du arbetar med någon av applikationerna genom Spintr.

Kompatibla med Spintr:

Exchange

Med hjälp av Exchange får du en mer personligt anpassad inkorg med funktioner som synkar med ditt sätt att arbeta vilket innebär att du får mer gjort på kortare tid. Via kalendersystemet kan du, förutom att se den mest grundläggande informationen så som tid och plats, även automatiskt infoga exempelvis förslag på mötesplatser utifrån vart du befinner dig, bokningar och restider.

Officesuit - Excel, PowerPoint och Word

Excel lär sig snabbt hur du beter dig och dina mönster när du arbetar i programmet, och organiserar på så sätt dina data vilket innebär att du sparar tid. 

Skapa personliga presentationer med hjälp av animeringar, ikoner, grafer och mycket mer genom PowerPoint

I Word skapar du dina textdokument och får dessutom hjälp med stavning, grammatik och så vidare.

Via Office 365 kan ni arbeta tillsammans och redigera och lämna kommentarer i Excel, Word och PowerPoint-dokument i realtid

OneDrive

OneDrive tillåter dig att samredigera i realtid i välbekanta program som Word och PowerPoint och du kan dela och lagra filer på ett säkert sätt vart du än är med personer både i och utanför företaget via din personliga hårddisk i molnet.

Outlook
Med Outlook kan du vara produktiv och uppdaterad via dina mejl, din kalender, dina kontakter och filer.

Outlook Customer Manager

Outlook Customer Manager organiserar automatiskt information från mejl, anteckningar, samtal, uppgifter och så vidare och samlar detta på ett ställe. Du får även påminnelser och förslag på vad du bör fokusera på först.

SharePoint

I SharePoint kan du dela filer, nyheter, data och så vidare så att alla kan ta del av dessa när som helst, samt samarbeta med teammedlemmar i och utanför organisationen. Att du enkelt kan öppna, arbeta med och dela med dig av dessa dokument direkt i Spintr är så klart en fördel för dig, då du kan arbeta med allt på samma plattform.

Skype For Business

Konferenssamtal, möten och uppspelning via Skype är utformade så att det ska kännas som att deltagarna befinner sig i samma rum, även fast det kan vara mil mellan dem.
 

Dessutom har Spintr flera funktioner som fungerar som Office 365s produkter, vilket innebär att du slipper arbeta utanför intranätet under din arbetsdag - något som i sin tur ytterligare förenklar arbetet och maximerar effektiviteten. 

Bokningssystemet för resurser

I Spintr kan du nyttja bokningssystemet för resurser och lätt hålla ordning och reda på konferensrum, utrustning, bilar eller annat som bör hållas strukturerat i företaget. Att jämföra med Bookings i Office 365.

Grupper

Öppna, stängda och hemliga grupper kan du lätt skapa i Spintr, allt beroende på vem som ska få chansen att ta del av vilket innehåll. Du kan även bjuda in externa parter i grupperna för att samverka utanför företagets väggar. I grupperna kan du skapa projekt med att göra-listor, tilldela medarbetare uppgifter, chatta med gruppens deltagare och så vidare för att enkelt se till att projektet fortskrider och att alla drar sitt strå till stacken. Dessa verktyg ersätter Office 365s program Project, Planner, To-Do och Teams.

Sociala Flödet

Till vänster i Spintr hittar du det sociala flödet där alla i organisationen kan dela med sig av sina tankar, föra en dialog med sina kollegor, samla idéer, göra omröstningar och få feedback - allt för att öka engagemanget på jobbet så att fler känner sig involverade, vilket i sin tur höjer stämningen ytterligare. Spintrs sociala flöde liknar Office 365s applikation Yammer.

Rekommenderad läsning: Här kan du läsa om de funktioner som Spintr erbjuder.

 

Nedan hittar du de produkterna som ännu inte är kompatibla med Spintr, men frågan är - behöver du verkligen dessa produkter? Eller räcker det inte med de smarta lösningarna vi på Spintr har tagit fram för att ditt företag/verksamhet ska kunna blomstra och växa, samtidigt som ert dagliga arbete effektiviseras.

Här följer ändå produkterna som Office 365 tagit fram och erbjuder:

Access

Med Access kan du lätt skapa snygga och funktionella affärsprogram från grunden eller från mallar på kort tid. Denna produkt är endast kompatibel med PC i dagsläget.

Microsoft Stream

Stream-programmet används för att säkert kunna dela och titta på videos inom företaget, skapa personliga och stämningsfulla meddelanden via video och sammanföra bland annat utbildningsvideor i program som används dagligen för att öka nyttan av dessa i arbetet.

MyAnalytics

MyAnalytics sammanfattar hur du använder tiden på arbetet, exempelvis hur mycket tid du lägger på e-post eller möten. Programmet föreslår även hur du kan arbeta smartare för att spara tid. Många anställda spenderar mer 80 % av sin arbetstid i möten eller med att skicka mejl. Här kan Spintr göra en stor skillnad för dina anställda.

Publisher
Allt material du skapar och designar sparas i Publisher och därmed kan du återanvända dessa stilrena designer vid senare tillfällen för att genomgående hålla företagets grafiska profil. Denna produkt är endast kompatibel med PC i dagsläget.

Staffhub

I Staffhub kan du hålla koll på scheman vart du än befinner dig, samt se alla ändringar som sker. Det finns även möjlighet att skapa utrymme för konversationer där medarbetarna kan ta del av information, dela vidare egna idéer och så vidare.

Sway

Med Sway kan du skapa presentationer att använda via vilken skärm du än vill. Innehållet samlas snyggt då Sway är integrerat med webben och enheten.

Visio

I Visio kan du bland annat skapa diagram, organisationsscheman, planritningar och så vidare. Via Office 365 kan flera teammedlemmar samtidigt arbeta i exempelvis diagrammen, som även kan kopplas till realtidsdata.

 

Spintr arbetar ständigt med att utveckla våra egna applikationer och väger noga för- och nackdelar kring vilka andra applikationer vi bör synkronisera med vår programvara för att tillgodose de behov du som kund har för att utföra ett så framgångsrikt arbete som möjligt.

Vi hjälper dig att nå ännu större framgång! Vi på Spintr ser fram emot att samarbeta med dig! 

Kommentera

Relaterat

  • DELA