Utmaningar att arbeta med Office 365

Det är svårt att lära en gammal hund sitta lyder ett känt ordspråk. Men förmågan att som människa lära sig nya saker är fantastisk, och åldern behöver inte vara en bov i dramat. Vi lär oss ju något nytt varje dag genom hela livet!

Trots detta kan det ibland kännas motigt och skrämmande med ny kunskap - speciellt när den involverar tekniska aspekter. Teknofobi är ett vanligt förekommande fenomen som fick sitt fotfäste i samhället redan under den industriella revolutionen, då maskiner tog över fler och fler arbetstillfällen, och den vanliga människan kände sig rädd för vad framtiden skulle komma att innebära för hen.

När rädslan och känslan av maktlöshet inför tekniken slår till kan det vara skönt att hålla någon i handen för att inse att även de tekniska möjligheterna och chanserna att göra ytterligare framsteg i dagens samhälle är gigantiska.

Men det finns otroligt mycket att välja bland, och även om potentialen att vinna tid och nya möjligheter till samarbeten finns här mitt framför våra näsor, kan det behövas guidning i rätt riktning.

Nyttjandet av Office 365

De flesta som arbetar med datorer och teknik har en relativt god förståelse kring vad de vill få ut av användandet. En stor andel av den svenska befolkningen är även van att använda och besitter goda grundkunskaper i Office 365s största produkter, det vill säga Word, Excel, PowerPoint och Outlook. (Här hittar du mer information om Office alla produkter.) Dock finns det potential i produkterna som kan få effekten av dessa att växa lavinartat.

Att köpa licenser till Office 365s produkter ger dig en hel uppsjö med olika program att använda i ditt arbete. Dock är frågan om du behöver alla dessa applikationer eller om det snarare komplicerar arbetet för dig och dina kollegor. Kanske räcker det med ett fåtal?

Potentialen växer ytterligare när din verksamhet tar chansen att integrera de produkter ni behöver i ert dagliga arbete - på ett och samma ställe. På så sätt effektiviserar ni arbetet och får tid över att genomföra uppgifter som annars kanske skulle bli åsidosatta på grund av tidsbrist.

Spintr har integrerat de produkter som du kan ha mest nytta av i ditt arbete så att du hittar alla under ett och samma paraply, nämligen i Spintr. Med hjälp av intranätet har du allt samlat, både de praktiska och de sociala verktygen för att du ska kunna maximera produktiviteten under arbetsdagen.

Ytterligare en utmaning när man arbetar med produkter från ett större företag kan vara att få tag på hjälp när sådan behövs. Vem är inte trött på att sitta i telefonköer eller mejla kundtjänster som inte svarar när man väl behöver den där hjälpen för att fortskrida i arbetet. Hos oss på Spintr kan du nå vår support via telefon, mejl, chatt och sociala media och du får snabbt hjälp, det är vårt motto. Det ska vara enkelt!

Dessutom utvecklar vi ständigt Spintr så det ska passa dig som kund hela tiden, så dina idéer och förbättringsförslag är guld värda.

Så välkommen att samarbeta med oss och upptäcka intranätet som förenklar och effektiviserar din arbetsdag, med eller utan Office 365! Välkommen till Spintr!

Här kan du prova på Spintr, ditt startklara intranät!

Om du har funderingar kring hur Spintr integreras med Office 365 och hur de tekniska bitarna kring detta fungerar kan du läsa mer här.

Kommentera
  • DELA